Sara Madou

Journalist Sara Madou schrijft teksten voor magazines en bedrijven, en doet hoofd- en eindredactionele klussen. Op haar website toont ze haar diverse portfolio.

Portfolio

Sara doet veel. Om dat een beetje overzichtelijk te houden, hebben we een doorzoekbaar portfolio aangelegd, met de mogelijkheid oude opdrachtgevers te archiveren.

Artikelen

Voor elk artikel kan Sara in aan de achterkant van de site de publicatiedatum en introtekst invullen, en een pdf of link toevoegen. Voor het gemak heb ik hier een aantal instructies voor Sara toegevoegd zodat ze, wanneer ze na maanden weer wat werk wil toevoegen, niet zo zit van: “Ehhh… Hoe werkte dit ook al weer?!”

Mobiele layout

Natuurlijk werkt de site ook goed op mobiele apparaten. De foto op de homepage wordt beeldvullend en de publicaties verschijnen onder elkaar. Het filter is uitklapbaar.

Foto's

Extra leuk aan deze website: ik maakte ook de foto’s van Sara! Door zowel de foto’s als de website te doen, is de branding van Sara sterk en consistent. Voor meer informatie over mijn fotografie bekijk je mijn portfolio.