LoveBooks is onderdeel van Singel Uitgeverijen en richt zich op romantische boeken, van Prince Charming tot hete brandweermannen. Voor deze uitgever bouwde ik een nieuwe website, waarin boeken, auteurs maar zéker ook series overzichtelijk worden weergegeven.

Custom post types

Voor deze site maken we gebruik van custom post types Boeken, Auteurs en Series. Dit zijn bidirectionele velden. Dat houdt in dat, wanneer je een boek aan een serie toevoegt, de serie ook direct aan het boek is toegevoegd.

Wanneer dan een boek wordt weergegeven, en dat boek is gekoppeld aan een serie, worden automatisch ook alle andere boeken in de serie weergegeven.

Steamy meter

Omdat de boeken van LoveBooks uiteenlopen van mild tot beter-lees-je-dit-niet-in-de-trein, besloten we een steamy meter te maken. Hiermee wordt aangegeven hoe “hot” het boek is, en je kunt er met een handige slider zelfs op filteren.

Mobiele apparaten

Natuurlijk is de website ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Het hamburgertje van het menu kreeg een speciale LoveBooks touch, en de filter is uitklapbaar geworden. Afhankelijk van de schermbreedte verschijnen er 1 of 2 boeken naast elkaar.

Meer weten?

De site van LoveBooks bekijk je hier. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem dan gerust contact met me op.